Unique Talents

Unique Talents är en samling kompetenser som utgår från bildens potentialer. Anlita oss för att ta fram bilder,
välja bilder, välja manér, sökoptimering för bilderna digitalt. Skräddarsy för era ändamål. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

 

VISUELL KOMMUNIKATION   

VISUELL KOMMUNIKATION

Bilden står i centrum för hur ni vill att ert företag skall uppfattas av era kunder. 

 

Så här jobbar vi
Projektets längd och omfattning bestämmer hur djupgående vi är men processen är den samma. 

Tillsammans med er gör vi en nutidsanalys. Var befinner sig ert företag idag och vad är målet med er visuella identitet? Vad är er USP (unique selling point) och vad skall lyftas fram och vilket uttryck passar varumärket? Allt för att få de bilder som behövs.

Vi samarbetar med er reklambyrå eller tar oss an projektet i sin helhet och sätter ihop en projektgrupp från Unique Talents konsulter.

david_falk_icon_foto_webb.png

Fotografering

Lyft fram en talesperson, medarbetare, ambassadör, en produkt eller ert personliga varumärke. 

Vår vision är att förmedla med visuell ärlighet och själ. Med bra bilder utstrålar ert företag trovärdighet, förtroende och professionalitet.

Vi erbjuder gruppfotografering, porträttfotografering, PR, mode, in-action-fotografering, lifestyle och bildbanks fotografering. Vi fotograferar i studio, på ert företag, eller på location.

david_falk_icon_workshop_webb.png

Workshop

Hur påverkar bilden oss idag? Vad har riktning, färg, stämning i bilden för betydelse?
Vi kommer gärna och pratar om några av grundpelarna i visuell kommunikation. Om ni redan nu vet vad ni behöver håller vi en skräddarsydd workshop.